Carregant...

Detall de notícia

  • El migcampista i capità de l'FC Andorra, Sergio Molina en el partit contra el CD Tenerife. (Foto: FC Andorra)
Per Elena Martins, 28/02/2024 A LES 11:40

Molina: 'Estem amb el míster al 100%'

Andorra la Vella.- El duel de diumenge a l'Estadi Nacional contra el Reial Valladolid (14 hores) donarà el tret de sortida al difícil calendari que l'espera per davant a l'FC Andorra, en aquest tram final de la temporada. Venen d'una setmana sense poder jugar a causa de l'ajornament del partit contra el Llevant UD per l'incendi de València. El migcampista i capità, Sergio Molina ha declarat als mitjans de comunicació que la decisió a última hora els hi va trastocar, però alhora ha sigut un aspecte positiu, ja que han "recuperat gent que estava tocada".

Els darrers resultats no estan afavorint al club i amb cada vegada menys partits per revertir la situació, ja es comença a posar en dubte la filosofia i figura de l'entrenador, Eder Sarabia. A la banqueta ho tenen molt clar "estem amb el míster al 100%". En les situacions complicades han de "remar tots en la mateixa direcció", aspecte que estan realitzant perquè volen revertir l'escena, segons ha confirmat Molina. "No és una situació idíl·lica, però al vestuari no estem malament" ha aclarit.

L'aturada inesperada pot fer que un club tingui temps d'enfocar-se en la següent cita o que vagin en caiguda picada. Una situació que a més, pot agreujar-se si els rivals directes guanyen, com ha sigut el cas de l'Osca, que els ha posicionat a sis punts de la salvació (respecte als quatre del cap de setmana passat). El capità ha esmentat que no han tingut temps per "menjar-se el cap, ja que ens hem concentrat en preparar el partit". "El més important és la confiança i seguir partit a partit" ha declarat.

Els 'pucelans' arriben amb tres empats i una victòria en els matxs del mes de febrer, col·locant-se 4ts en la classificació general. És un fet que tots els equips se senten més còmodes a casa. Tanmateix, tot i que queden diversos dies abans de la disputa, els tricolors afronten el repte "amb optimisme i amb la confiança que al Nacional som més forts i podem treure els tres punts". És ben sabut que els desafiaments augmenten l'efectivitat i els encerts dels de Sarabia. "Són equips on s'ha d'intensificar i que, en el punt de la temporada on estem, ens afavoreix rebre'ls a casa" ha conclòs.