Carregant...

Detall de notícia

  • La selecció de futbol sala durant els entrenaments a Nicòsia (Xipre). (Foto: FAF)
Per Redacció, 09/04/2024 A LES 18:22

Debut amb gol d'or a 35 segons del final

Andorra la Vella.- La selecció andorrana de futbol sala ha aconseguit la victòria davant d'Irlanda del Nord amb un gol a 35 segons que l'àrbitre xiules el final del partit. Així doncs, els de Talin Puyalto assoleixen un bon inici d'aquest Preeuropeu a Nicòsia (Xipre) en un matx on han iniciat perdent als 20", però han pogut demostrar fortalesa mental per capgirar el resultat.

Després de l'inesperat 0-1, els andorrans han gaudit de diverses oportunitats per introduir de nou l'empat al digital. Això sí, no seria fins a l'11 quan Adrià Blat ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d'un servei de banda, i tornar als vestuaris amb aquest resultat. A la represa, però, s'ha viscut una gran tempesta d'emocions i intensitat. Andorra ho intentava sense èxit, fins que la possessió ha arribat als peus de Roc Torres per avançar-los en el marcador. L'alegria només duraria vuit minuts, just en el moment en què els irlandesos tornaven a encaixar les taules. I quan semblava que el partit ja estava sentenciat, Arnau Rodríguez ha fet acte de presència per al 3-2 definitiu que ha donat la victòria pels nacionals i el lideratge provisional del grup A.

"Ha sigut un partit molt intens, al final amb molta emoció on han hagut d'arriscar a jugar de cinc amb porter jugador" ha valorat Puyalto. Pel que respecta al partit, ha sigut autocrític esmentat que els 10 primers minuts no han sigut bons, però "hem tingut tot el pes". No volien arribar fins a la tensió final. Tanmateix, les cinc faltes emeses i la pujada de pressió han condicionat. "Felicitar els jugadors, que han estat concentrats per no fer la sisena falta. A l'empat, han confiat en la feina feta als entrenaments i ells mateixos han donat la volta" ha explicat. A més, ha volgut recalcar que són tres punts molt importants, però "de moment no hem fet res". "Volem tornar a sumar de tres i fer una cosa maca" ha conclòs.

La pròxima cita dels pirenaics està programada per dimecres a les 14.30 hores contra Estònia. Així doncs, per dijous es veuran les cares amb l'amfitriona, Xipre, a les 10 hores amb el qual tancaran aquesta primera finestra continental.