Carregant...

Detall de notícia

  • El vicepresident de la Fundació, Alfons Godall, el president de l'FC Barcelona, Joan Laporta, i la nova patrona, Inés Martí. (Foto: Twitter)
Per Redacció, 08/10/2021 A LES 11:03

Inés Martí entra com a patrona a la Fundació Futbol Club Barcelona

Barcelona.- La nova junta rectora de la Fundació del FC Barcelona va agafant forma, i en aquesta ocasió hi haurà una doble presència andorrana. Al vicepresident de la Fundació, Alfons Godall, qui va desgranar les línies mestres del seu mandat a l'entrevista concedida a ANA Esports, s'hi suma ara la president d'AUTEA, Inés Martí com a patrona. L'entrada de Martí a la Fundació es va fer efectiva durant la reunió del patronat celebrada ahir. 

Cal recordar que Godall va apuntar a la voluntat d'establir ponts directes de comunicació i treball entre la Fundació i Andorra, i l'entrada de Martí, en tant que presidenta d'AUTEA va en la línia dels programes que vol desenvolupar el president. En una piulada a twitter, la nova patrona va dir que "Un honor formar part del nou patronat de la Fundació del FC Barcelona. Gràcies per la càlida acollida i per l’oportunitat de col·laborar amb una gran entitat, compromesa amb la societat".