Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:43 H
L'esquiadora Gina del Rio amb el seu equip a Ramsau (Àustria). (Foto: FAE)

L'equip d'esquí de fons de la FAE continua amb els bons entrenaments abans de l'inici de la temporada

Andorra la Vella.- L'equip nacional d'esquí de fons continua amb la planificació d'entrenaments abans que comenci la temporada de competicions. Segons esmenten en un comunicat emès per la FAE, Irineu Esteve està entrenant a Font Romeu (França) abans de marxar a Escandinàvia, mentre que Gina del Rio és a Ramsau (Àustria) entrenant en neu.

Esteve continua amb la seva preparació després de setmanes a Noruega amb el Team Aker. L'andorrà entrena en la regió francesa roller, gimnàs i manté la seva preparació física abans de marxar durant un mes, a principis de novembre, a Escandinàvia. La primera Copa del Món està prevista del 29 de novembre a l'1 de desembre a Ruka (Finlàndia), però el fondista debutarà abans, a les curses FIS de Beitostoelen (Noruega), per tal de provar sensacions i també el material de cara a l'inici del calendari del circuit mundial.

Després de Ruka, Esteve encadenarà també amb la Copa del Món de Lillehammer (Noruega), programada del 6 al 8 de desembre.

Per la seva part, Del Rio es troba a les muntanyes austríaques entrenant a la glacera. La fondista està combinant sessions de roller a menys altura amb sessions d'esquí més altes. Tot i que va arribar fa tres dies, Del Rio té previst tornar al país el diumenge 27. Les condicions d'entrenament, segons ha explicat el responsable de l'equip Xabier del Val, són molt bones, fet que afavoreix l'execució de la planificació.