Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:40 H
El logotip dels Jocs dels Petits Estats d'Europa 2025. (Foto: COA)

El Comitè Organitzador dels Jocs dels Petits Estats obrirà divendres les inscripcions per al voluntariat

Andorra la Vella.- La campanya de captació de voluntaris per als Jocs dels Petits Estats d'Europa (JPEE) que se celebraran a Andorra el maig del 2025 donarà el tret de sortida divendres 25, coincidint amb la celebració de la Fira d'Andorra la Vella, on el comitè organitzador de la cita tindrà un estand per a l'ocasió. Segons esmenten en un comunicat emès per l'organització, s'espera poder comptar amb 500 voluntaris que contribuiran a l'èxit de la cita.

L'organització, que realitzarà la campanya juntament amb el grup de voluntariat del Govern, fa una crida a tota la ciutadania perquè s'uneixi a aquesta iniciativa esportiva de gran envergadura. Es busquen persones de diferents perfils i experiències que vulguin col·laborar en les diverses àrees necessàries per garantir el bon funcionament dels Jocs, com ara l'atenció als esportistes, la logística, el suport tècnic i l'atenció al públic, entre d'altres.

La campanya de captació romandrà oberta fins al primer trimestre del 2025, donant l'oportunitat a tots aquells interessats de formar part d'un esdeveniment únic que posarà Andorra en el centre de l'escena esportiva europea. Els voluntaris tindran l'oportunitat de viure una experiència enriquidora, participant activament en un esdeveniment esportiu que no només promou la competició sana, sinó també els valors de la col·laboració i la integració a escala internacional.

Per a més informació i per inscriure's com a voluntari, es podrà accedir al formulari a través d’aquest enllaç o bé visitar l'estand dedicat als Jocs a la Fira d'Andorra la Vella.