Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:36 H
Un instant del duel FC Andorra - Cultural Leonesa. (Foto: FC Andorra)

S'escapa el triomf en l'últim minut (1-1)

Andorra la Vella.- L'FC Andorra s'ha quedat a un minut de derrotar el líder i trencar la imbatibilitat de la Cultural en un partit igualat, però en el qual els tricolors han tingut el triomf a la mà. Lautaro havia avançat els de Ferran Costa just abans d'entrar en l'afegit. Gairebé la darrera jugada del matx, els lleonesos han fet l'empat.

Els tricolors han entrat bé al matx i, en la primera mitja hora, han estat lleugerament superiors al seu rival. Manu Nieto, amb un xut des de fora l'àrea, ha estat a punt d'obrir el marcador tot just al minut sis. La banqueta entrenada per Costa no ha tornat a tenir cap oportunitat clara abans del descans. Tot i això, l'equip es trobava còmode sobre el terreny de joc i els visitants només han amenaçat amb un xut llunyà que ha sortit fregant el pal.

A la represa, el duel ha seguit més o menys igual, amb tots dos equips respectant-se molt i sense trobar gaires opcions de fer mal en els últims metres. De fet, els dos porters –Nico Ratti i l'extricolor Miguel Bañuz– gairebé no han hagut d'intervenir en tot el duel... fins que en els darrers minuts tot ha embogit.

Amb els canvis, l'FC Andorra estava acabant millor en el darrer tram i ha acabat trobant el premi en un córner just abans d'arribar al minut 90. Morgado i Alende han lluitat la pilota dins l'àrea i Lautaro ho ha aprofitat per obrir el marcador amb una rematada amb la cama esquerra.

El gol semblava definitiu i que els tricolors acabarien donant un cop sobre la taula derrotant el líder, però després d'una clara falta no assenyalada sobre Joel Arumí, els lleonesos han trobat l'empat en una altra jugada embolicada després d'un córner (93').