Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:31 H
L'entrenador del BC MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano. (Foto: BC MoraBanc Andorra)

El MoraBanc, a confirmar la bona ratxa a València

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra visita el Pavelló Font de Sant Lluís per jugar davant el Valencia Basket aquest diumenge a les 17 hores, partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Endesa. Els tricolors afronten el seu segon desplaçament de la Lliga Endesa visitant una pista complicada i hi fan amb dues baixes importants com són les de Sekou Doumbouya i Shannon Evans. Així, els de Natxo Lezkano hauran de continuar multiplicant-se per competir davant un dels pressupostos més alts de la competició a domicili. Bon exemple a seguir és la gran victòria que es va aconseguir davant el Baskonia de Pablo Laso. El MoraBanc Andorra, tot i els entrebancs, arriba amb confiança després de guanyar dissabte passat el Leyma Coruña amb solvència i realitzar una bona setmana d’entrenaments. La posada a pista des de bon inici i la duresa en el joc seran claus per poder competir davant un Valencia Basket que compta amb les seves files a un vell gran conegut com Jean Montero.

“Ha estat un dels partits més emocionants que hem jugat des que soc aquí. Era com si els nostres aficionats juguessin amb nosaltres", HA declaraT Stan Okoye sobre la victòria aconseguida davant el Leyma Coruña. L’aler del MoraBanc Andorra ha afegit que “en tota la meva carrera m’he centrat en el pròxim partit, el dia a dia. Això és el que l’equip ha de fer, el cos tècnic fa una gran feina assegurant-se que treball molt dur dia darrere dia”. Sobre el rival d’aquest diumenge, Okoye diu que “tenen nous jugadors molt bons i entrenador nou, estan intentant canviar una mica la seva identitat”. “Haurem d’estar molt preparats perquè sabem que seran molt agressius, especialment també perquè juguem fora de casa”, ha valorat.

“La darrera victòria va sortir cara amb la lesió d’en Shannon, que s’ajunta a la de Sekou, i això fa que el treball setmanal es compliqui, però la resta ha treballat molt bé” ha declarat el tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano. El tècnic tricolor, referent al pròxim partit, ha comentat que “Valencia Basket té el millor entrenador de la lliga i compta amb jugadors de primer nivell, a més a més tenen un estil que es reconeix molt”. “Ens fa ràbia no poder comptar amb tots, però hem de mirar els que estan disponibles i amb això lluitar fins al final”, ha manifestat el tècniuc en la roda de premsa prèvia al partit, segons es recull en la web del club.