Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:42 H
Una edició anterior del cicle de conferències de Turisme Esportiu i de Benestar a Sant Julià de Lòria. (Foto: Arxiu ANA)

La nutricionista del Rafa Nadal Academy obrirà la tercera edició del cicle de conferències de Turisme Esportiu i de Benestar de Sant Julià de Lòria

Andorra la Vella.- La tercera edició del cicle de conferències de Turisme Esportiu i de Benestar de Sant Julià de Lòria donarà el seu tret de sortida el pròxim 29 d'octubre. Aquesta iniciativa té com a objectiu posicionar la parròquia com a referent en la promoció del turisme i l’activitat esportiva, aportant la visió de professionals en diferents àmbits de l’esport: nutrició, medicina, experiència o màrqueting, entre d’altres.

Les conferències tindran lloc a la sala Sergi Mas a les 20 hores. Així, el cicle començarà el 29 d’octubre amb la ponència de la responsable de nutrició de la Rafa Nadal Academy, Gemma Bes, que parlarà sobre la importància de la nutrició i el benestar.

El programa continuarà el pròxim 7 de novembre amb la intervenció del cardiòleg clínic i esportiu del Centre Mèdic Teknon de Barcelona, Javier Güell, qui oferirà una xerrada sobre la prevenció de patologies cardiovasculars. Posteriorment, l'11 de novembre, es comptarà amb la presència de tres joves esportistes professionals de referència al país: Vicky Jiménez, Miquel Travé i Mònica Doria, que compartiran amb el públic la seva experiència en l'esport d'elit a escala internacional.

El 21 de novembre, el presentador i conferenciant motivacional, Enric Company, oferirà la ponència 'Im-parables'. I finalment, el director de màrqueting de l'equip ciclista MovistarTeam, Juan Pablo Molinero, i el periodista esportiu, Carles Cortés, tancaran el cicle el 28 de novembre amb una conferència sobre la comunicació en l'àmbit esportiu.

Un any més, MyAndbank col·labora en el cicle com a patrocinador, reafirmant el seu compromís amb l'esport. Per motius d'aforament limitat, cal realitzar reserva prèvia a la pàgina web del Comú de Sant Julià de Lòria (www.santjulia.ad).