Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:28 H
La façana del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO). (Foto: Arxiu ANA)

Adjudicades les obres de condicionament de l'EFPEM a l'empresa AC Construccions

Andorra la Vella.- El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, l’adjudicació de les obres de condicionament de les noves dependències de l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya (EFPEM). Els treballs han recaigut sobre l’empresa AC Construccions per un import de 259.271,02 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

Les noves dependències de l’EFPEM –situades al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino des del 2015– s’ubicaran l’antic Centre de la natura de la Cortinada. Això implica donar una utilitat a un edifici que es troba en desús, mitjançant, com a treballs més significatius, la distribució dels espais interiors per donar cabuda a les noves necessitats.

En concret, el projecte preveu que a la planta baixa, que té una superfície d’uns 151,05 metres quadrats, s’haurà d’habilitar una aula, una sala d’exposicions i un magatzem, tot mantenint la recepció a l’entrada. Pel que fa a la planta superior (168,43 metres quadrats) es projecten tres aules, amb un passadís, i una biblioteca. Destaca el fet que la nova ubicació de l’EFPEM ofereix avantatges com ara la proximitat a les muntanyes i pistes d’esquí, cosa que facilita l’accés a les formacions pràctiques dels seus usuaris.