Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:34 H
Tres àrbitres de la lliga andorrana. (Foto: FAF)

La FAF obre inscripcions per al nou curs d'iniciació d'àrbitre 2024-2025

Andorra la Vella.- El Comitè Tècnic d'Àrbitres té a punt l'organització de la primera formació d'iniciació d'àrbitre de la temporada 2024-2025. Aquest dimecres s'han obert les inscripcions per al nou curs, que tindrà una durada de 30 hores de teòric i de 10 hores per al pràctic. La part teòrica es realitzarà íntegra el cap de setmana del 25, 26 i 27 d'octubre. Tots aquells alumnes que superin les proves, realitzaran les pràctiques el cap de setmana del 2 i 3 de novembre dirigint partits de les lligues de les categories inferiors.

El cost del curs d'iniciació d'àrbitre és de 50 euros i els interessats en apuntar-se o en rebre més informació poden posar-se en contacte amb la Federació Andorrana de Futbol via mòbil al número 328 194 o al mail cta@fedandfut.com. Cal recordar que les places són limitades.

Nou Pla nacional de desenvolupament d'arbitratge

L'objectiu per al comitè arbitral és continuar treballant per millorar en qualitat l'arbitratge del futbol andorrà. Des del curs 2022-2023, el Comitè ha creat un nou Pla nacional de desenvolupament d'arbitratge que permet als col·legiats millorar la seva formació en totes les àrees, tant a escala teòrica com pràctica. Dita millora permetrà augmentar el nivell de l'arbitratge, que com el mateix futbol andorrà està en una fase meteòrica de creixement.

De cara a la societat andorrana, aquesta formació ofereix la possibilitat de crear una sortida professional practicant l'esport que més interessa.