Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:41 H
El defensa Pablo Trigueros. (Foto: FC Andorra)

L'FC Andorra vol desfer a una Cultural Leonesa invicta

Andorra la Vella.- "Fer-se fort i millorar durant la setmana". Aquestes són les dues claus que han de treballar per poder fer front al duel contra la Cultural Leonesa de dissabte 19 a l'Estadi Nacional (15.30 hores), segons ha declarat el defensa de l'FC Andorra Pablo Trigueros. "Tenim ganes que el futbol ens doni una altra oportunitat per capgirar la situació. Tenim dos partits a casa, volem canviar la derrota per una victòria davant el líder" ha confirmat. Tot i que encara queda molta lliga i el pròxim enfrontament només són tres punts més, poder trencar-li la ratxa guanyadora als de Raúl Llona "és molt important".

Els castellanolleonesos aterraran al Principat com a líders provisionals i invictes (sis victòries i un empat), una oportunitat per fer mal que des de la banqueta tricolor la veuen amb bons ulls. "Som dos equips que hem d'estar a dalt, però en aquesta categoria, una derrota t'ho pot complicar tot" ha declarat el de Toledo, posant d'exemple el cas de la Real Sociedad 'B', que la temporada passada anava invicte i, a mesura que va avançar el calendari, van caure. "Hem de guanyar a casa perquè no es treguin més punts, però sense cap ansietat. Anem partit a partit i sabem que aquest no és decisiu" ha al·legat.

Zamora ha deixat una bona lliçó als de Ferran Costa, que van veure com desconnectar del terreny de joc, encara que només siguin cinc minuts, té el seu preu. "Vam iniciar bé el partit, però aquests cinc minuts que no vam estar... És evident que qualsevol equip et guanya en aquest instant de debilitat" ha analitzat. Així doncs, els tricolors pretenen tornar a la dinàmica de concentració durant els 90 minuts per sumar sis punts en les pròximes dues jornades a casa. "No guanyarem tots els duels, això està clar. Tenim una gran plantilla com per fer les coses bé" ha esmentat.

Finalment, les diferents formacions que escull Costa per a cada duel poden portar a pensar que els jugadors acaben preferint un sistema en concret. Per la seva part, Trigueros ha comentat que han de poder adaptar-se a qualsevol demanda que realitzi el míster. "L'equip sap a què juga i tenim clar que fer en cada sistema" ha conclòs.