Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:37 H
El president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director general de l'operadora hotelera Hesperia World, Gonzalo Alcaraz. (Foto: MoraBanc Andorra)

Hesperia Andorra es converteix en hotel oficial del MoraBanc

Andorra la Vella.- Hesperia Andorra se suma a la família de patrocinadors oficials del BC MoraBanc Andorra per a la temporada 2024-2025. Aquesta col·laboració reforça el compromís de la cadena amb l'esport i la comunitat, donant suport a un dels equips més emblemàtics del Principat.

L'acord de patrocini contempla una sèrie d'iniciatives conjuntes entre Hesperia Andorra i el BC MoraBanc Andorra, que inclouen l'ús de les instal·lacions de l'hotel per a l'allotjament de l'equip i els visitants, a més d'altres activitats que busquen fomentar el bàsquet i l'esport en general a Andorra.

"Hem decidit unir forces amb el BC MoraBanc Andorra perquè compartim els mateixos valors d'esforç, dedicació i esperit d'equip que caracteritzen tant l'hotel com el club. Estem entusiasmats per acompanyar l'equip en aquesta temporada i ajudar a potenciar el talent esportiu local", ha comentat Gonzalo Alcaraz, el director general de l'operadora hotelera Hesperia World, matriu de la marca Hesperia Hotels & Resorts.

Per part seva, el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha expressat la seva satisfacció amb aquest nou acord: "Estem molt contents de comptar amb Hesperia Andorra com el nostre patrocinador oficial. Aquesta aliança ens permetrà reforçar la connexió entre l'esport i el turisme a Andorra".

Aquest patrocini és l'inici d'una temporada prometedora tant per a l'equip com per a la col·laboració entre les dues entitats.