Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:30 H
Els corredors Quim Arimany, Jordi Ramonet i Joan Miquel Garcia al podi de la categoria Blau. (Foto: FMA)
Els motociclistes Edgar Garcia, Quim Altés i Valentí Cristina al podi de la categoria Vermell del Trial de Naturland. (Foto: FMA)
El podi de la categoria Verd del Trial de Naturland amb Oriol Serrano, Àlex Lladó i Salvador Vilella, qui també ha estat el vencedor en la classificació general de la categoria del Campionat d'Andorra. (Foto: FMA)
El podi de la categoria Groc de la darrera prova del Campionat d'Andorra de Trial amb Josep Lluís Marco, Martí Solà i Marc Tomàs. (Foto: FMA)

El Trial de Naturland tanca el Campionat d'Andorra 2024

Sant Julià de Lòria.- Punt final al Campionat d'Andorra de Trial, que ha acabat el passat cap de setmana amb el Trial de Naturland, organitzat pel Motoclub Pirineu i la Federació de Motociclisme Andorrana (FMA). Un total de 30 participants s'han aplegat en la cita de la darrera prova del campionat nacional, la qual ha estat marcada per unes curses molt ajustades per a les posicions de podi.

En la categoria Groc, Josep Lluís Marco ha aconseguit la victòria després d'assolir quatre punts, seguit de Martí Solà (13 punts) i Marc Tomàs (26 punts). El podi més ajustat s'ha vist en la categoria Verd, on Salvador Vilella ha pujat a la posició més alta amb cap punt, mentre que Oriol Serrano i Àlex Lladó han quedat en segona i tercera posició, respectivament, amb dos punts cadascun. Jordi Ramonet (tres punts), Joan Miquel Garcia (cinc punts) i Quim Arimany (10 punts) han completat el podi Blau. Finalment, en la categoria Vermell, Quim Altés s'ha emportat la victòria (12 punts), seguit d'un Valentí Cristina al que només li han separat dos punts. Tancant el top3 ha estat Edgar Garcia amb 36 punts.

Classificació general

Després d'aquesta darrera prova del Campionat d'Andorra de Trial, Ramon Sucarrats (categoria Groc sub-18, 125 punts); Marco (categoria Groc, 75 punts); Vilella (categoria Verd, 157 punts); Joan Miquel Garcia (categoria Blau, 122 punts); i Gaudí Vall (categoria Vermell, 120 punts) han estat els guanyadors de la competició nacional.