Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:29 H
Els esportistes que representaran Andorra en els FIA Motorsport Games 2024. (Foto: ACA)

l’Automòbil Club d’Andorra presenta els esportistes que aniran als Motorsport Games

Andorra la Vella.- La Secció Esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA CLUB Esportiva) ha presentat l’equip de pilots que representaran Andorra als FIA Motorsport Games 2024, els jocs olímpics del motor que se celebraran del 23 al 27 d’octubre a València, Espanya.

Mireia Gutiérrez i Lucas Piccino participaran en la disciplina d’AUTO SLALOM, Àlex Machado competirà en KARTING SPRINT SENIOR i Frank Porté i Helder Cerqueira seran els pilots d’eSports (Sim Racing), que competiran en F4 i GT, respectivament.

Pel que fa a l’acompanyament tècnic, Marc Gutiérrez serà el coach esportiu de l’equip d’Auto Slalom; Francesco Tibaldi, integrant de l’equip tècnic d’Àlex Machado, li farà de suport, i Álvaro Otero serà el responsable esportiu de Porté i Cerqueira.

Durant l’acte, tots els pilots han coincidit a assenyalar que comparteixen la il·lusió de representar Andorra a València i són conscients del gran repte que han assumit, amb tot un seguit d’objectius per a cada disciplina. "A més de complir els requisits bàsics, com ara l’edat, la nacionalitat, etc., els cinc esportistes que presentem avui compleixen els requisits tècnics i tenen l’experiència necessària per a fer un molt bon paper a València, estem convençuts que tenim una molt bona representació del país i una gran oportunitat per a mostrar les habilitats dels nostres atletes", ha afirmat el president de la Secció Esportiva d’ACA CLUB, Toni Santacreu. Per acabar, Toti Sasplugas, secretari general de l’Automòbil Club d’Andorra ha explicat que "fa uns quants mesos que l’equip de professionals de la Secció Esportiva treballa en aquest projecte en concret".