Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:43 H
Iván Rodríguez renova amb l'FC Andorra. (Foto: FC Andorra)

Iván Rodríguez, tricolor fins al 2027

Andorra la Vella.- L'FC Andorra ha arribat a un acord amb el juvenil Iván Rodríguez per ampliar la seva vinculació amb l'entitat tricolor dues temporades més. El lateral català, que enguany té fitxa amb el Gimnàstic Manresa, ha signat la seva renovació fins al 2027.

Iván Rodríguez ha estat una de les sensacions d'aquest inici de campionat en el que s'ha guanyat la confiança del tècnic del primer equip Ferran Costa. Rodríguez, que ja va debutar amb la samarreta tricolor disputant uns minuts el curs passat en la final de la Copa Catalunya, és jugador del Juvenil A del Nàstic Manresa, que enguany s'estrena a la Divisió d'Honor, però s'entrena habitualment amb la primera plantilla i ja ha disputat minuts a Primera RFEF.

De fet, el lateral ha jugat ja dos partits com a titular, primer al camp del Sestao i la jornada següent contra el Lugo.

Martí Vilà, sis setmanes de baixa

D'altra banda, el defensa Martí Vilà estarà unes sis setmanes de baixa després de caure lesionat en el partit del diumenge passat contra el Real Unión. El lateral, que va entrar a la mitja part però va haver de ser substituït abans d'acabar el partit, té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra que l'obligarà a tornar-se a aturar un temps.

El futbolista ja està treballant amb els serveis mèdics del club per tal de recuperar-se i tornar a estar disponible per al tècnic.