Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:39 H
L'entrega del xec per part del comú d'Encamp a Càritas. (Foto: Comú d'Encamp)

El comú d’Encamp entrega 3.900 euros a Càritas com a recaptació de les entrades dels partits del VI Trofeu de bàsquet

Andorra la Vella.- El comú d’Encamp ha fet entrega aquesta dimarts a la tarda d’un xec per valor de 3.900 euros a Càritas d’Encamp corresponents a la venda d’entrades del VI Trofeu de bàsquet, celebrat a finals d’agost i principis de setembre amb dos partits de pretemporada entre els equips masculins del Bàsquet Club MoraBanc Andorra i Hiopos Lleida i els femenins Cadí La Seu i Toulouse Métropole.

La cònsol major, Laura Mas, el cònsol menor, Xavier Fernàndez, i els consellers comunals Nino Marot i Sílvia Ramond han rebut a casa comuna diferents representants de l'entitat solidària, entre ells Canòlich Baró. L’acte també ha comptat amb el director de comunicació, màrqueting i patrocinis del BC MoraBanc Andorra, Toni Alonso, i la cap d’RSC del BC MoraBanc Andorra, Natalia De Felipe. 

A més, la trobada ha servit per portar a terme una reunió entre el comú i Càritas d’Encamp, on la corporació ha pogut conèixer de primera mà els projectes socials que desenvolupa actualment l’entitat i als quals anirà destinada la recaptació. El comú també ha volgut agrair a Càritas d’Encamp la seva tasca i dedicació social.