|
12:49 H
Els jugadors tricolors celebrant la victòria. (Foto: FC Andorra)

L'FC Andorra torna al Nacional amb una victòria convincent contra la Real Unión

Andorra la Vella.- Després de dues jornades lluny del Principat, l'Andorra ha celebrat el retorn al Nacional amb una victòria convincent contra la Real Unión. Als de Ferran Costa els hi ha costat una mica a l'inici davant un rival ben col·locat i que pressionava home a home, però a partir del gol de Luismi al minut 37, els tricolors han estat netament superiors al seu rival i només la falta d'encert en la rematada final ha evitat que es veiés un marcador final més ampli.

La primera mitja hora de matx ha estat força ensopida amb tots dos equips anul·lant-se en la pressió i incapaços de trobar perill prop de l'àrea rival. Un xut centrat d'Álvaro Martín ha estat l'única rematada en el primer tram. Però al 37', Molina ha servit ràpidament una falta al mig del camp, Manu Nieto ha centrat a la frontal i Luismi ha estrenat el marcador amb un xut ajustat al pal.

A partir d'aquí, l'Andorra s'ha deixat anar i encara abans del descans ha estat a punt de doblar l'avantatge. Sergio Molina ha robat la pilota a la frontal de l'àrea rival en una bona pressió i San Bartolomé li ha fet falta quan el migcampista tricolor es plantava sol davant del porter. Incomprensiblement l'àrbitre només li ha ensenyat targeta groga i, en el tir de falta posterior, Morgado ha fet lluir el porter Charly.

A la represa, l'Andorra ha sortit amb la mateixa bona energia del final del primer temps i només començar Manu Nieto li ha guanyat la partida al defensa rival però no ha pogut ampliar la renta perquè s'ha trobat amb una altra bona aturada del porter visitant, que seria protagonista en aquest segon temps. Un minut després, Álvaro Martín ha topat amb un defensa en una altra oportunitat claríssima, però el gol no ha trigat en arribar: Álvaro Peña ha recollit una pilota morta fora l'àrea i ha etzibat una canonada per anotar el 2-0 i el seu tercer gol en tres partits al Nacional.

A partir d'aquí, els tricolors haurien pogut ampliar encara més el marcador en un gran segon temps. Manu Nieto ha estat altre cop a prop de marcar mentre que Lauti vist com el porter Charly salvava un altre gol en un u contra u clar.