Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:47 H
El podi de la categoria dels més petits: Kata mixte -6 anys. (Foto: Sandra Herver)

La temporada de competicions nacionals de karate s'inicia amb el Trofeu d'Ordino

Ordino.- El Pavelló Germans Riba d’Ordino ha acollit aquest dissabte el Trofeu d’Ordino, un campionat organitzat per la Federació Andorrana de Karate per a la base, amb competicions en les modalitats de Kata i Kumite. Es tracta d'una competició dissenyada pels més petits, amb participants d'entre 5 i 13 anys. Els clubs que hi han participat han estat el Club Karate Fudo – Shin d’Escaldes – Engordany, el Club Karate Xavier Herver d’Ordino, el Club Karate Jion de La Massana, el Club Karate Encamp i el Club Karate Tradicional Canillo.

En categoria Kata, Maria Gil-Pérez del Club Karate Jion ha guanyat en la categoria mixta de 6 anys, mentre que Oihane Aguillo del Club Karate Fudo - Shin ha guanyat en la categoria de 6-7 anys. A més, en Kumite, Alex Moreno del Club Karate Xavi Herver ha guanyat en la categoria aleví masculí open i Iraia Aguillo del Club Karate Fudo - Shin ha guanyat en la categoria aleví femení open. Altres guanyadors han estat Roy Vilalta del Club Karate Encamp en la categoria mixta de 12-13 anys i Paulo Domingues del Club Karate Jion ha guanyat en la categoria juvenil masculí -50 kg, mentre que Aina Padilla del Club Karate Fudo - Shin ha guanyat en juvenil femení open.