Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:40 H
El defensa Diego Alende durant l'entrenament de l'FC Andorra d'aquest dimecres. (Foto: FC Andorra)

Diego Alende destaca el bon inici de temporada i la bona adaptació de l'equip a les adversitats

Andorra la Vella.- "Som un equipàs, tenim molt marge de millora i això és bo". Així ho ha declarat el defensa Diego Alende en referència al nou esquema que ha hagut d'adaptar la banqueta de Ferran Costa per pal·liar les baixes fins al moment. "Ens movem diferent, però ens sentim còmodes. Encara hem de treballar-ho. A Lugo, vam sortir amb cinc a darrere i vam estar bé, la defensa va estar molt sòlida" ha valorat. A més, el jugador gallec ha remarcat que no és evident que un equip amb plantilla nova i acabat de descendir hagi sumat 11 punts, tres victòries, dos empats i una derrota en l'inici de la temporada. "Fem les coses bé, hem de millorar, com és normal, però la dinàmica és bona" ha decretat.

El partit contra el CD Lugo ha estat "molt especial" pel de Santiago de Compostel·la, qui va tenir l'oportunitat de tornar a jugar a casa i veure la seva família. El punt aconseguit ha estat crucial i s'ha vist com una victòria a mitges per les circumstàncies. "És un camp molt difícil i l'equip és molt potent, fa res estaven a segona. És cert que podríem haver fet un millor duel, però hem de valorar cada punt fora, i més en estadis així" ha analitzat. L'inici de temporada no ha estat perfecte. Tanmateix, tant la qualitat de futbol com els resultats estan deixant un molt bon sabor de boca a l'afició tricolor. "Estic content de com treballem durant la setmana" ha mencionat, esmentat que han de solucionar certs problemes en la possessió del baló i la defensa.

Pel que fa al pròxim partit a casa, Alende ha declarat que la Real Unió d'Irun són "clars candidats a jugar els 'Play-offs'. Els de Mikel Llorente arribaran invictes a l'Estadi Nacional (diumenge 6, 12 hores), on cercaran l'extensió d'aquesta ratxa guanyadora, mentre que els tricolors volen tornar a sumar de tres a casa. "Tenen els mateixos punts que nosaltres, però amb un partit menys. Hem de fer-nos forts a casa" ha esmentat.

La confiança de Costa

El defensa va patir una mala ratxa a mitjans de la temporada passada, on va haver-hi un moment en què "no es va comptar amb mi i, com és obvi, vaig valorar la sortida del club". Tanmateix, des de l'arribada de Costa al club se li ha atorgat aquella confiança que va perdre, aspecte que agraeix. Demanat pels canvis de posicions, Alende ha mencionat que s'adapta bé tant de lateral com de central. "Intento anar endavant i fer-ho el millor possible sempre. Continuo treballant i sumant minuts" ha conclòs.