Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:29 H
El ciclista Roger Turné. (Foto: FAC)

Turné acaba la temporada amb un top 10 en la Catalunya Bike Race

Andorra la Vella.- El ciclista Roger Turné ha tancat una gran temporada amb un top 10 a la Catalunya Bike Race, una prova de tres dies i tres etapes en què els corredors han completat uns 150 km i +5000 metres de desnivell, amb molts corriols, amb pujades i baixades força tècniques, aspectes que han afavorit el jove andorrà de l'equip la Nucia BH Coloma Academy. Tot i ser de primer any en categoria Sub-23, Turné ha competit a la Catalunya Bike Race en categoria Elit. El millor resultat el va assolir diumenge, després d'acabar, en 6è lloc, a l'esprint. Pel que fa a les curses de divendres i dissabte, el jove tricolor va quedar en 16a i 11a posició, respectivament.

"La idea era anar etapa a etapa. Són etapes llargues, de tipus marató, a les quals no estic acostumat, ja que jo soc corredor d'XCO (curses més explosives i curtes)" ha revelat Turné. Durant la primera etapa, l'estratègia era "començar conservador" per donar el màxim en la segona, la qual era l'etapa reina. "A la tercera, buidar-me del tot per acabar la temporada, i així ha estat" ha confirmat.

El ciclista ha acabat la temporada "molt content". "Ha estat el meu debut en la categoria Sub-23, on he tingut la sort de formar part d'un gran equip UCI internacional com la Nucia BH Coloma Academy, i, juntament amb l'ajuda de la FAC, he adquirit molts aprenentatges que segur que em seran molt útils per a la temporada vinent" ha conclòs.