Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:49 H
La karateka Paula González al podi de la lliga nacional espanyola de karate. (Foto: Karate Xavi Andorra)

Paula González aconsegueix el bronze en la lliga nacional espanyola de karate

Arganda del Rei.- El club Karate Xavi Andorra ha participat aquest cap de setmana en la lliga nacional espanyola de karate a Arganda del Rei (Madrid) en la modalitat Kumite (combat), on l'esportista Paula González ha aconseguit penjar-se la medalla de bronze en -48kg. La karateka va passar la primera ronda gràcies a un 'bye'. En la segona, va enfrontar-se contra Maria del Mar López, a la qual no va poder superar tot i ser un combat molt disputat (3-0). Amb tot, González va poder entrar en la repesca de la categoria i, en la lluita per la medalla es va veure les cares contra Maria Pachecho, a qui va superar per 9-0.

D'altra banda, en categoria -76kg, David de Luca ha aconseguit una 5a posició, encara que ha gaudit d'oportunitats per emportar-se el bronze. En primera ronda, el karateka va superar a Marc Ortega per 2-1 i, seguidament, li esperava l'actual número quatre del rànquing, Arcadio Tejada, a qui va guanyar per la mínima (1-0). En la semifinal de la seva fulla, De Luca va tornar a guanyar per 3-0 a Eneko Gallo. Tanmateix, en la final, no va poder contra un gran Izan Martín que el va superar per 6-2.

En la repesca, el combat que era per la medalla, el tricolor va lluitar contra Daniel Franco, duel que finalment va perdre per 5-0. Amb tot, De Luca ha pogut fer-se amb la cinquena posició, la qual li pot atorgar el passi per als classificatoris de la gran final del desembre.

Finalment, la karateka Lola Vega (-59kg) va disputar dos combats. Un primer contra Sara Jiménez, que va guanyar per 4-1 i, el darrer, contra Helena Melià, qui es va imposar per 4-2 i la va deixar sense opcions de repesca.