Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:28 H
El genet Joan Caminal en el campionat internacional CSN de salts d'obstacles a Madrid. (Foto: FAH)

Joan Caminal assoleix una 34a posició en la competició de salts d'obstacle CSN de Madrid

Ciudalcampo.- El genet de la Federació Andorrana d'Hípica (FAH), Joan Caminal, ha aconseguit una destacada posició en la competició internacional CSN 2* RSHECC, de salt d'obstacles que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Ciudalcampo (Madrid). A la prova d'1,20 metres, Caminal s'ha fet amb la 34a posició dels 78 participants després d'aconseguir quatre punts. Pel que fa a la jornada de diumenge en la prova d'1,25 metres, el genet va quedar 42è de 77 amb la mateixa puntuació que dissabte.

L'esdeveniment, que va reunir els millors genets de la regió, va tenir lloc en un ambient de gran expectació i competitivitat. Caminal, amb una actuació impecable, va demostrar una vegada més el seu alt nivell i la seva dedicació a l'esport, consolidant-se com una de les figures més prometedores de l'hípica andorrana.

El genet competirà de nou el 5 i 6 d'octubre a la CSN2* del RACE, amb dos cavalls, un a les proves d'1,20-1,25 metres i el segon a la prova d'1,30-1,35 metres.