Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:49 H
L'equip d'Andona Racing en la Copa Catalana. (Foto: Cecilia Bellomo)

Andona Racing venç la Copa Catalana en la categoria elit i la classificació per equips

Sant Vicenç dels Horts.- L'equip Andona Racing ha assolit un gran èxit en la Copa Catalana, proclamant-se campiones tant en la categoria elit, com en la classificació per equips. Anna Albalat s'ha coronat en la categoria elit, després d'una magnífica actuació tàctica d'ella i de l'equip, assegurant el primer lloc. A més, el conjunt d'Andona Racing ha demostrat la seva força com a equip, obtenint el títol de campiones per equips.

Aquesta victòria ha estat possible, ja que, el passat dissabte, en el marc de la Copa Catalana celebrada a Sant Vicenç dels Horts, Andona Racing ha assolit resultats destacats en diverses categories. En la categoria júnior, Ares Rovira s'ha fet amb el tercer lloc del podi, mentre que Elisenda Vive, Keren Potash i Núria Jiménez s'han assegurat el primer lloc d'equips en la categoria Màster.

L'objectiu de l'entitat esportiva sempre ha estat molt clar: guanyar la copa en la categoria elit. I gràcies a l'esforç col·lectiu de les ciclistes, liderades per Albalat, l'equip ha pogut sumar els punts necessaris per al triomf final. Aquest èxit no és només una fita esportiva, sinó també un reconeixement a l'esforç i la dedicació de totes les ciclistes i tècnics de l'equip.