Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:46 H
Un instant del duel Penya Encarnada - Nobrega Constructora CF Esperança. (Foto: FAF)

Sorpresa en la Lliga Multisegur: el Ranger's goleja a l'FC Ordino i s'apodera de la segona posició

Andorra la Vella.- El Ranger's és la revelació d'aquest inici de temporada després de sumar set dels nou punts possibles i, a més, sent l'únic que segueix el ritme d'un intractable Inter d'Escaldes que ha vençut l'FC Santa Coloma. D'altra banda, el Pas de la Casa ha pogut sumar el seu primer punt de la temporada en la tercera jornada.

FC Pas de la Casa 2 - UE Santa Coloma 2

El Pas de la Casa i UE Santa Coloma ha inaugurat dissabte la jornada tres de la Lliga Multisegur Assegurances amb un repartiment de punts. El primer avís l'han protagonitzat els encampadans amb una rematada final de Salguero desviada. En la primera aproximació del vigent campió, passat el quart d'hora de joc, ha arribat el primer gol. Cifuentes ha arrencat des de la dreta i, amb cama esquerra, ha enviat un míssil de llarga distància que ha tret inclús les teranyines de l'escaire.

El Pas, però, ha tingut capacitat de reacció i al minut 29, aquest cop sí, Salguero establia l'1-1 amb un xut col·locat i lluny de l'abast de Juanpe. Poc després, la UE ha gaudit d'una ocasió immillorable per tornar a avançar-se gràcies a un penal comès sobre El Bilal, però Mohedano l'ha pogut treure com Froi Leal ha aturat el seu xut ras, a la dreta del porter. El mateix Mohedano arreglaria l'errada abans del descans mitjançant una falta directa que ha picat el travesser, ha tocat l'esquena del porter i, amb l'ajuda del pal, ha pogut entrar plorant per fer pujar l'1-2.

Això sí, el Pas va poder igualar el marcador de nou en la segona part. Una centrada de Portuga (56') que la defensa no ha pogut refusar, ha deixat la pilota morta al punt de penal, on de primeres, Cehaib ha definit a l'escaire per signar el definitiu 2-2.

Ranger's FC 3 - FC Ordino 0

Victòria contundent d'un Ranger's que és la gran sensació en les primeres jornades. El primer avís l'ha fet l'Ordino amb un xut desviat de Betancor, però poca cosa més ha fet l'equip ordinenc davant un Ranger's que es va avançar al minut 21. Monsif ha protagonitzat un xut que va acabar entrant amb la col·laboració d'un Xisco al qual se li ha escapat la pilota de les mans. Abans del descans, ha pogut arribar el segon gol per als lauredians, però el cop de cap de Padilla ha anat a parar al travesser.

Al minut quatre de la represa arribava el segon gol, gràcies a una fantàstica assistència de Leon d'esperó per Luis Emilio González, que no ha perdonat. El definitiu 3-0 s'ha posat al 78'. Servei de cantonada que treu Monsif, toca amb el cap Luis Emiliano González al segon pal i Leon entra com un coet per rematar de cap a la xarxa.

Penya Encarnada 4 - Nobrega Constructora CF Esperança 1

Victòria clara del Penya en un enfrontament marcat per l'expulsió del porter de l'Esperança Emanuel al minut 16, quan ha frenat Laffont sent l'últim home a la frontal de la seva àrea. A sobre, Javi López ha xutat la falta, De la Fuente l'ha aturat i, al rebuig, Rony l'ha empès gol a boca de canó. L'Esperança ha reaccionat i, tot i jugar amb un home menys, va poder aconseguir la igualada momentània, fruit d'un penal sobre Huerta (25') que Luis Blanco va materialitzar per fer el primer gol del seu equip aquesta temporada.

El Penya, però, va tornar a trigar ben poc a posar-se per davant. Al 28', i aprofitant una errada dolenta cap enrere, De la Cruz ha arreplegat la pilota per driblar a De la Fuente i marcat a plaer. Sense temps per digerir el segon gol, ha arribat el tercer. Centrada des de la dreta, Rony toca amb el cap a la frontal i Ramos, de mitja volea, ha enviat la pilota a l'escaire (34'). Al 53', de nou Rony ha rebut una pilota de Najera i ha posat la punta de la bota davant la sortida del porter dels blancs i negres. L'Esperança ha pogut retallar diferències amb un xut de Blanco al travesser i un altre de Coro al pal.

Inter Club Escaldes 2 - FC Santa Coloma 0

Suma de tres punts molt importants per a l'Inter davant un FC Santa Coloma sense capacitat de reacció. El partit ha arrencat amb molta intensitat i prometia emocions fortes, però no es van veure gaires ocasions a les porteries en un partit molt físic, on ha destacat Sascha Andreu, decisiu en el resultat final. De fet, ell ha provocat el primer gol pentinant una pilota amb el cap que després tocaria en Moi San Nicolás i es convertiria en un gol en pròpia porteria.

Més tard, arribarien bons moments dels colomencs amb una ocasió de Rufo i un gol anul·lat per mans a Novoa. Tanmateix, ha estat l'Inter qui ha colpejat de nou al minut 32, amb Sascha dins l'àrea definint a l'escaire entre cinc contraris. A la segona part, els escaldencs no han permès que passessin coses. A sobre, Robert Ramos va veure la segona groga al 80', deixant el FC Santa Coloma sense capacitat de reacció.

Atlètic Escaldes 2 - FS la Massana 1

L'Atlètic s'ha imposat a un FS la Massana que, com l'Esperança, encara no ha estrenat el seu caseller de punts. El nouvingut a la Lliga Multisegur Assegurances no ha sabut com aturar el potencial dels de Dani Luque, que han estat molt superiors.

Els escaldencs han tingut la pilota i han generat ocasions des del xiulet inicial. Al minut 19, Palao ha inaugurat el marcador amb un xut des de la frontal, ajustat al pal, impossible per a Jordi Rodríguez. Poc després, el meta de la Massana evitaria el segon gol traient amb els peus una rematada a boca de canó d'Arru. Una altra trauria Jordi Rodríguez poc abans del descans a rematada de Marc Pujol.

En la segona part, s'ha continuat el setge de l'Atlètic i al 57', Arru ha marcat el segon després d'una gran jugada personal d'Oliva. El partit ha agafat un altre caliu al minut 77, quan Patrick Carvalho caça una pilota dins l'àrea i marca el 2-1, però ni un minut després, Mota ha tornat a posar terra pel mig per signar el 3-1 final.