Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:51 H
Un instant del duel Lugo - FC Andorra. (Foto: FC Andorra)

Empat i suma d'un punt a Anxo Carro (0-0)

Lugo.- L'FC Andorra ha sumat de nou en un altre partit fora de casa, en aquest cas, un empat al camp del Lugo. Els tricolors han tornat a deixar la porteria a zero, però no han trobat l'encert en l'altra àrea en un partit sense gaires ocasions. El Lugo ha començat fort i, al minut cinc, ho ha provat amb un xut que ha desviat molt bé Morgado. A part d'això, cap dels dos equips s'han apropat amb perill a la porteria rival més enllà d'un xut centrat d'Álvaro Martín.

En la represa, l'enfrontament ha començat una mica més animat. El conjunt dirigit per Ferran Costa ha anat guanyant presència en l'últim terç, sobretot a partir de l'entrada de Luismi Redondo. Han estat aquests els millors minuts dels visitants, que s'han pogut avançar en el marcador en dues accions de Manu Nieto: en la primera, el dorsal '9' no ha trobat porteria després d'una bona passada enrere de Lauti i, tres minuts després, s'ha trobat amb la resposta del porter local.

El duel ja tenia una mica més de forma i ritme. Ha estat en aquest punt on el Lugo també ha aprofitat per començar a treure el cap a prop de la porteria d'Olazabal, amenaçant en un parell d'accions a pilota aturada. Amb el pas dels minuts, els gallecs han anat agafant el control del matx i han acabat millor en el tram final. De fet, haurien pogut endur-se la victòria en una acció que l'assistent ha anul·lat el gol per fora de joc.

L'FC Andorra continua sumant en la classificació

El míster, en la roda de premsa postpartit, ha declarat que l'equip ha tingut manca de control durant la primera meitat, sobretot pel que fa al joc ofensiu dels gallecs. "Sabíem que era una sortida molt exigent contra un equip que tenia ganes i necessitat de sumar de tres a casa. Sabíem que era un equip molt sòlid i fiable, que aquí no havia encaixat encara i en l'entrada del partit s'ha notat aquesta energia" ha pogut analitzar. Pel que fa a la represa, tot i tenir tres situacions clares, en el tram final, el Lugo "ha tornat a pujar el nivell".

"Són quatre partits a fora de casa dels sis primers i l'equip continua puntuant i sent competitiu en un inici que era molt complicat. Hem de continuar creixent" ha decretat. En aquest sentit, ha valorat positivament el punt extret a Anxo Carro, estadi molt difícil d'un club que també "té aquesta aspiració de tornar al futbol professional". Finalment, Costa ha mencionat que els tricolors són competitius i doten de les armes suficients per estar sempre dins del partit. "Anem trobant situacions sempre per amenaçar la porteria contrària d'una manera o una altra, però que ens falta més continuïtat en el joc" ha conclòs.

Amb aquest empat, l'FC Andorra queda encasellat en la cinquena posició de la classificació, empatat a punts amb el Nàstic de Tarragona, el Barakaldo i la Real Unión d'Irun, pròxim rival que visitarà l'Estadi Nacional (diumenge 6 d'octubre, 12 hores).