Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:46 H
El migcampista de l'FC Andorra Assane Ndiaye durant el partit contra el Sestao. (Foto: FC Andorra)

Ndiaye valora de forma positiva l'inici de temporada i assevera que 'hem de continuar en aquesta línia'

Andorra la Vella.- "Hem fet bons partits a fora i hem sumat molts punts, però hem de continuar en aquesta línia i, sobretot, continuar treballant". Així ho ha expressat el migcampista Assane Ndiaye en declaracions als mitjans de comunicació, recalcant el bon inici de lliga de l'FC Andorra, on dels quatre partits que porten, han aconseguit la victòria en quatre ocasions. La darrera ha estat al camp de Las Llanas a Sestao, escenari on els tricolors van haver de patir sota un terreny en males condicions i més petit que de costum al qual se li va sumar la pluja torrencial.

"Va ser un partit molt dur. Sabíem on anàvem, la pluja i el camp no van ajudar, però vam saber que fer en cada moment" ha valorat el jove mallorquí. De fet, una de les capacitats que s'ha destacat dels de Ferran Costa durant aquest inici de temporada ha estat la capacitat d'adaptació als diferents contextos de la categoria. Un aspecte que el mateix Ndiaye ha qualificat de "molt important" a Primera RFEF. "Cada setmana hem de mentalitzar-nos d'on anem" ha incidit.

El pròxim rival és el CD Lugo, un dels principals candidats a acabar en la part alta de la classificació i que, segurament, acabi jugant els Play-offs d'ascens. En aquest sentit, l'FC Andorra visitarà un estadi molt difícil on vol tornar a sumar de tres. "És un equip que sol posar les coses difícils i nosaltres ja estem treballant per millorar" ha declarat el migcampista tricolor. El focus d'aquesta setmana està fixat en el pas endavant que han de donar en el joc ofensiu, on han de cercar "ser més protagonistes".

Versatilitat i lesions

Tot i jugar com a migcampista, en el darrer partit, Costa va decidir canviar de posició a Ndiaye perquè jugues com a carriler. Una posició en la qual el jugador ha confirmat que se sent còmode i que, en cas que arribi una nova modificació en l'alineació, està disposat a fer tot el que se li demani.

Pel que fa a les lesions d'Alberto Solís, Martí Vilà i Jesús Clemente, certs futbolistes de les files tricolors són coneixedors que han d'assolir un rol amb molt més protagonisme, sent Ndiaye un d'ells. "No era la situació que esperàvem. Tenim una plantilla llarga amb molts jugadors, cadascun ha de complir la seva funció i fer el que toqui" ha declarat. Demanat per si era el moment ideal per guanyar-se la titularitat, el migcampista ha assegurat que ha treballat al màxim des del principi "He vingut aquí amb l'objectiu de jugar el màxim possible, tenir molta participació en l'equip i ho intentaré fer sempre" ha conclòs.