Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:33 H
El lateral Jesús Clemente durant el duel contra la Ponferradina. (Foto: FC Andorra)

Clemente i Vilà seran baixa pels pròxims partits

Andorra la Vella.- La baixa d'Alberto Solís, que durarà fins a final de temporada, ha estat una galleda d'aigua freda per a l'entrenador de l'FC Andorra, Ferran Costa. I sembla que les lesions no donaran treva a un conjunt tricolor que, fins divendres, dormirà com a segon del grup u de Primera RFEF i que pretén mantenir-se a la part alta. En aquest sentit, el club ha confirmat el passat dimarts la baixa dels laterals Martí Vilà i Jesús Clemente durant les pròximes jornades. Cap dels dos jugadors van poder ser presents al duel amb victòria per la mínima en els darrers minuts contra el Sestao.

Vilà va sortir amb molèsties del darrer enfrontament al Nacional contra la Ponferradina. Finalment, s'ha confirmat que pateix una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra amb previsió de tres setmanes fora dels terrenys de joc. Pel que fa a Clemente, l'extremeny té afectat el recte anterior esquerre amb quasi un mes de baixa.

Tots dos treballen amb els serveis mèdics del club per a la seva recuperació. Amb tot, és un fet que Costa perd a dos jugadors que, tot i no ser decisius, han estat molt importants en la banqueta durant aquest inici de temporada. I, a més, en una setmana en què visitaran l'estadi Anxo Carro per disputar un duel contra el Lugo, un equip que coneix perfectament que significa estar al futbol professional.