|
12:32 H
Un instant del duel Nobrega Constructora CF Esperança - Inter Escaldes. (Foto: FAF)

L'Inter Escaldes assoleix el lideratge mentre que la UE Santa Coloma suma els primers punts

Andorra la Vella.- L'Inter Escaldes és líder en solitari de la Lliga Multisegur Assegurances després de guanyar les dues primeres jornades i sumar sis punts. Amb quatres estan l'FC Santa Coloma i el Ranger's, que s'han enfrontat acabant en taules. D'aquesta darrera jornada, destaquen els tres primers punts per a la UE Santa Coloma, el Penya Encarnada i l'Atlètic Escaldes.

FC Santa Coloma 1 - Ranger's FC 1

Dos dels equips que millors sensacions van causar a la jornada inaugural, s'han vist dissabte en el primer inaugural del cap de setmana. FC Santa Coloma i Ranger's han acabat repartint-se els punts en un matx sense gaires ocasions clares. Mourelo ha avançat l'equip que dirigeix Fede Bessone als 10 minuts de joc amb un xutàs creuat a l'escaire impossible d'aturar per a Alcaraz. La igualada ha estat obra d'Armando León al 60', marcant a boca de canó després d'una assistència amb el cap de Monsif Khttar.

Nobrega Constructora CF Esperança 0 - Inter Escaldes 3

L'Inter manté el ple de triomfs i de punts després d'imposar-se a l'Esperança.

Sascha Andreu ha estat el primer a avisar amb una rematada de cap al minut tres que va sortir llepant el pal, però la referència ofensiva de l'Inter no perdonaria al 24' per inaugurar el marcador, també de cap. Sascha, màxim golejador de la Lliga Multisegur amb tres gols, no ha desaprofitat la centrada de l'altre protagonista del duel, un Rafinha que ha pogut donar l'assistència del primer i segon gol, el qual ha arribat durant els cinc minuts de la segona part, que ha materialitzat Viti Martínez. Poc abans del quart d'hora final, i a la sortida d'un servei de cantonada, Alex Sánchez ha marcat el 0-3 definitiu.

Atlètic Escaldes 3 - FC Pas de la Casa 2

Victòria patida d'un Atlètic Escaldes que, tot i imposar-se amb un 3-0 al digital, ha vist com en el tram final el Pas de la Casa gairebé li ha remuntat aquest avantatge.

Pedra, un perill per la banda dreta dels escaldencs, ha inaugurat el marcador al minut 11 amb un xut directe a porteria quan Froilan s'esperava la centrada. Poc després era Alex Gómez qui ha cercat el gol amb un xut centrat que ha acabat picant el travesser. A la mitja hora, el porter del Pas ha aconseguit treure una mà prodigiosa per evitar el gol a boca de canó d'Arru.

Ja a la represa, una centrada de Cosialls des de l'esquerra acabaria rematada per Gemelson a la frontal, de primeres i al pal llarg. Un golàs que ha significat el 2-0. Al 69', els escaldencs s'allunyaven de tres. Mota, després de rebre en profunditat, s'ha desfet de Froilan i ha acabat marcant a porta buida. Però el Pas ha retallat diferències des del punt de penal amb gol de Salguero (73') i, ja al descompte, Baztan ha estat l'autor del 3-2 guanyant l'esquena de la defensa. No hi va haver temps per a més.

The Boss FS la Massana 1 - Penya Encarnada 3

El Penya Encarnada no ho ha tingut fàcil per estrenar el seu caseller de punts amb victòria sobre The Boss la Massana en un enfrontament amb un final d'allò més imprevisible.

Rony ha anotat el 0-1 per al Penya al minut 25, fet que desencarrilaria tota una sèrie de successos com un penal fallit al 27' per la Massana, un mà a mà de Said que ha salvat Jordi Rodríguez poc després o, ja en la segona part, un parell més d'ocasions de Said, que no ha estat encertat de cara a porteria. Al 79', ha arribat el segon gol del Penya, obra de Nájera, però, posteriorment, la Massana ha disposat d'un altre penal. Aquest l'ha xutat Ivan Fernández i Moreira es va convertir en l'heroi del Penya en aturar-ho. Tanmateix, el propi '7' massanenc no va perdonar al rebuig, gairebé amb tota la porteria buida. Momentàniament, tornava la incertesa en el marcador amb l'1-2, però, a un minut per al final, De la Cruz ha signat la sentència.

FC Ordino 0 - UE Santa Coloma 2

Quatre dies després de conquerir la Supercopa i arrodonir un any perfecte, la UE Santa Coloma ha sumat els seus primers punts en lliga en imposar-se a l'Ordino.

El vigent campió ha tingut la pilota des del xiulet inicial, tot i que l'Ordino, ben endreçat, ha concedit molt poques arribades a l'àrea defensada per Xisco. La primera amb cara i ulls ha arribat superada la mitja hora de joc, amb una rematada de Bilal al primer pal que va sortir fora per poc. Aquesta seria l'avantsala del 0-1, obra de Bilal aprofitant un rebuig a xut de Bolívar. El duel ha continuat amb la mateixa dinàmica a la segona part, amb un Ordino que gairebé no ha generat perill en atac i una UE que ha signat la sentència mitjançant David Martín (72).

La tercera jornada de la lliga nacional arrencarà divendres amb un FC Pas de la Casa - UE Santa Coloma (20.30 hores) que obrirà boca pel gran partit del cap de setmana, l'Inter Escaldes - FC Santa Coloma de diumenge a les 16 hores.