Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:29 H
Carlos Mejia que va pujar al podi. (Foto: Federació Andorrana de Triatló)

Bronze per a Mejia al Campionat d’Europa de Triatló

Andorra la Vella.- Gran resultat per al triatló andorrà el que ha signat aquest cap de setmana Carlos Mejia al Campionat d’Europa de Triatló, on ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria M20, amb un temps total de 57:19 i aconseguint la setena posició de tot el seu grup d’edat 20-24. Mejia, de dinou anys, està competint amb gent de fins a cinc anys més que ell.

Altres dos esportistes andorrans han aconseguit entrar en el Top10 de les seves respectives categories. Sergi González, en la modalitat sprint va finalitzar en vuitena posició, amb un temps total de 1:03:49 i Carlos Fernandez Dobarro, en la modalitat olímpica va ser setè, amb un temps de 2:19:12, com a resultats més destacats.

La delegació andorrana estava formada per cinc esportistes: Carlos Mejia, Lydia Cachafeiro i Sergi González, en la modalitat sprint i Carlos Fernández Dobarro i Jose Antonio Esteban en la modalitat olímpica.

Els del Principat han tancat la seva participació a Vichy amb un total d’un top3 i tres top10, certificant el bon nivell de la expedició andorrana que va superar, amb nota, el Campionat d’Europa de Vichy.