Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:42 H
L'entrenador Ferran Costa. (Foto: FC Andorra)

Las Llanas, un dels camps més complicats de 1a RFEF

Andorra la Vella.- El repte de l'FC Andorra aquest cap de setmana passa a un dels camps més petits de la categoria, sent un escenari complicat i on se li afegeix la dificultat de les condicions meteorològiques, Las Llanas a Sestao (Biscaia). El combinat dirigit per Aitor Calle està a només dos punts dels de Ferran Costa en la classificació del grup u. Una classificació en la qual s'ha de parlar que els tricolors tant a tres punts del descens com a tres de líder, situació que demostra la complicació de la categoria. "És una competició, cada setmana has d'analitzar bé el partit que has de jugar per jugar el partit que toca, perquè tenim clares quines són les línies de millora de l'equip" ha explicat l'entrenador de Castelldefels.

"El Sestao és un equip que domina molt bé el seu estadi. Tenen jugadors diferencials com Leandro, que són molt complementaris" ha explicat el míster. En aquest sentit, els bascos tenen a persones amb envergadura que compliquen el joc defensiu cos a cos. Tenen la gran capacitat de mantenir un ritme alt i constant durant els duels, així com agafar a la contra per arribar a fer els duels més durs. "Hem d'entrar bé per agafar ràpid el ritme, perquè és un camp on no hi ha treva. Hi ha moltes situacions de pilota aturada on ens han d'agafar amb un nivell de tensió alt i on hem de tenir aquesta capacitat per ser guanyadors" ha pogut analitzar.

En el seu camí de construcció d'un equip versàtil, o 'camaleònic', com sol qualificar Costa, l'equip va perdre a una de les peces que començaven a ser clau. Alberto Solís es perdrà la temporada sencera després de trencar-se el lligament creuat anterior amb afectació al menisc del genoll dret. "Sabíem que durant la temporada hi ha circumstàncies en forma de lesions, i el que passa és que una lesió com aquesta és fotuda. L'únic que podem fer és estar a prop seu, ajudar-lo, donar-li escalf. Una notícia com aquesta mai se sent bé" ha valorat.

El duel contra el Sestao es jugarà dissabte a les 17.30 hores, on l'FC Andorra intentarà cercar apropar-se al lideratge.