Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:40 H
La tenista Vicky Jiménez Kasintseva. (Foto: Creand Andorra Open)

Vicky Jiménez derrota a Noma Noha Akugue i passa de ronda a Bulgària (6-3 i 7-5)

Pazardzhik.- La tenista Vicky Jiménez Kasinsteva ha passat aquest dijous a la següent ronda de l'ITF W75k de Bulgària en derrotar per 6-3 i 7-5 a la número 209 del món, l'alemanya Noma Noha Akugue. Una altra demostració de constància de la tricolor que jugarà divendres a les 9 hores el partit de quarts contra la cap de sèrie número tres del torneig i actual 138 del món, l'alemanya Ella Seidel.

El duel ha arrencat amb conservació i trencament de servei per ambdues bandes. Al 3-3, Jiménez Kasintseva ha hagut de disputar fins a sis punts extres abans d'aconseguir el segon 'break' del set. Amb una espectacular estadística del 74% d'encerts en el primer servei i, anant per la via ràpida, l'actual 175 del rànquing mundial ha segellat la mànega al 6-3.

En la represa, Akugue s'ha volgut venjar dels constants atacs esportius de l'andorrana. De fet, en l'empat a u, ha gaudit de dues oportunitats per avançar-se al marcador i trencar-li el servei que no ha sabut aprofitar. Però ho ha arribat a fer en tres ocasions a partir del 2-2. Amb un 5-3; 15-40 favorable a la tenista germana, tot indicava que l'enfrontament es resoldria en el darrer set. No obstant això, Jiménez Kasintseva ha pogut aixecar el punt i guanyar els tres següents per acabar el 'match point' amb un 40-0.