|
12:45 H
Un instant del duel de la Supercopa d'Andorra, UE Santa Coloma - Inter Escaldes. (Foto: FAF)
La UE Santa Coloma celebrant el gol. (Foto: FAF)

La UE Santa Coloma es fa amb el seu primer triplet després de derrotar a l'Inter Escaldes en la Supercopa (2-1)

Andorra la Vella.- Victòria en els darrers minuts d'una UE Santa Coloma que continua fent història assolint el primer triplet del club després de guanyar la Lliga, la Copa Constitució i, finalment, amb la Supercopa d'Andorra després d'un 2-1 contra l'Inter Escaldes.

Durant els primers quinze minuts de la primera part, ambdós equips han sortit al terreny de joc amb molt bon ritme de joc. Al minut 16', la UE ha intentat obrir la llauna amb un córner directe a porteria de Mohedano que ha acabat atrapant Javi Diaz. Per la banda dels blaus i negres, Agüero ha centrat una pilota massa llarga que ha buscat Sascha Andreu. Diverses oportunitats després, Pablo Molina (22') ha marcat un autèntic golàs per desfer les taules en interceptar una pilota des de la frontal de l'àrea que, quasi sense deixar-la caure, ha enviat per tot l'escaire.

Les opcions del triplet groc i negre han estat més vives que mai. Tanmateix, l'Inter Escaldes ha volgut introduir de nou les taules. Al 25', Domi Berlanga ha penjat una falta que ha rematat amb el cap Camilo, sense èxit. Només dos minuts després s'ha decretat cessió pels de Boris Antón. Bon xut dels locals que Juanpe ha tret sense massa problemes. D'altra banda, la UE no ha parat de gaudir d'ocasions per augmentar la diferència i assegurar-se la copa.

En la represa, Llovet ha empatat amb un xut des de la banda dreta que ha acabat al travesser i al fons de la xarxa. Amb l'1-1 al digital, el combinat dirigit per Felip Ortiz s'ha trobat molt més còmode al verd, generant continues ocasions per avançar-se al marcador. Sascha quasi aprofita amb el cap una molt bona centrada de Agüero que l'ha posat al punt de penal. Tot just després, Domi ha cercat la seva. No obstant això, s'ha vist una baixada d'intensitat a mesura que el temps s'ha anat esgotant i el resultat es consolidava.

Els penals ja picaven a la porta quan Òscar Fernández, assistit per Bolivar, ha firmat un gol amb un xut a l'aire. 2-1 i canvi de dinàmica de nou. Tant l'Inter com la UE han tingut més ocasions, però no han estat suficients per a una altra modificació al digital. Així doncs, la UE es converteix en el primer campió de la temporada 2024-25 i el guanyador del triplet nacional.