Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:38 H
Un instant del duel Andorra - Brasil d'hoquei patins dels WRG 2024. (Foto: WSG2024)
Un instant del duel Andorra - Brasil d'hoquei patins dels WRG 2024. (Foto: WSG2024)
Un instant del duel Andorra - Brasil d'hoquei patins dels WRG 2024. (Foto: WSG2024)

La Selecció absoluta d'hoquei patins s'enfrontarà a l'Argentina o Portugal en els quarts de final dels WRG 2024

Novara.- La Selecció absoluta d'hoquei patins s'ha classificat per als quarts de final dels World Roller Games després de vèncer per 13-1 al Brasil. Després de guanyar el primer partit amb golejada contra Egipte (14-0) i del 2-2 contra la Gran Bretanya, ha estat un gol de diferència el que ha marcat el passi a la següent fase, ja que els de Jordi Garcia han quedat empatats a set punts amb els britànics, els quals han acabat guanyant per 1-20 contra Egipte.

"Partit d'infart. Crec que ens vam conscienciar que seria molt dur, que hi hauria un resultat d'Anglaterra-Egipte molt elevat i que hauríem de fer molts gols" ha declarat el seleccionador. L'anàlisi del duel per part de Garcia ha estat bo, recalcant la paciència de l'equip per evitar precipitacions. "Quan faltaven set minuts pel final, necessitàvem quatre gols i n'hem fet cinc" ha relatat. En aquest sentit, ha valorat el merescut passi després de fer tres partits on "s'ho han treballat moltíssim" per estar entre els vuit millors països del món del mundial.

El pròxim matx serà divendres 20 a les 9 hores contra el segon classificat del grup A, és a dir, el perdedor de l'Argentina - Portugal. "Ara ens toca gaudir i intentar quedar en la millor posició possible. Estem preparats per competir-ho i tenim ganes de continuar per donar alegries al país" ha conclòs.