Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:26 H
El pilot Tony Cachafeiro. (Foto: Tony Cachafeiro)

Tony Cachafeiro es juga el títol del CEK 2024 a València

Andorra la Vella.- El Campionat d'Espanya de Karting 2024 (CEK) posarà el punt final aquest cap de setmana, on el pilot nacional Tony Cachafeiro, un dels principals corredors per aconseguir el títol, cercarà la victòria al seu circuit preferit Kartódrome Internacional Lucas Guerrero de Xiva (València). A prop de complir els dotze anys, Cachafeiro es prepara per tancar de la millor manera possible una temporada que va arrencar fa vuit mesos amb dos títols internacionals.

En el darrer circuit de la temporada, el jove pilot ja va conquistar el desembre del 2023 la LeCont Trophy i, enguany, la Hivern Karting al mes de gener. Ara, però, en la que serà la darrera carrera del CEK en categoría Mini, Cachafeiro és coneixedor que la victòria depen de si mateix. Així doncs, anirà acompanyat del seu mecànic Ángel Aviñó. De les vuit curses i 16 mànegues de la temporada, només es comptabilitzen els set millors resultats de la carrera i els 14 millors de l'any. En aquest sentit, Cachafeiro conservarà les altes possibilitats si aconsegueix pujar al podi en les dues curses.

"Hem estat treballant tot l'any per aquest moment. Tinc ganes de sortir a la pista i materialitzar totes les bones sensacions que hem acumulat durant la temporada" ha declarat el jove. Tot i haver patit en certes ocasions, Cachafeiro confia en el que són capaços de realitzar, així com el ritme de cursa que porten. "Vaig a totes aquest cap de setmana. Vull ser campió" ha conclòs.