Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:41 H
Xavi Cornella a Cerro Castor. (Foto: FAE)

Xavier Cornella millora punts al segon eslàlom SAC de Cerro Castor i acaba 5è amb 25.30 punts

Argentina.- Xavier Cornella va aconseguir aquest divendres un molt bon resultat al segon eslàlom de la Copa de Sud-amèrica (SAC) a Cerro Castor (Argentina), on va ser cinquè entre un gran nivell d'esquiadors i, a més, va rebaixar punts FIS marcant 25.30 punts, la millor puntuació de la seva carrera esportiva.

L'andorrà, que té 28.74 en l'última llista de la FIS, va marcar aquest divendres, a l'última jornada de competició a Cerro Castor, 25.30 punts. Cornella va fer un molt bon esquí amb un temps de 1.47,09, a 1.49 del guanyador, el francès Victor Muffat-Jeandet (1.45.60). Segon va ser l'austríac Gabio Gstrein (+0.76), mentre que tercer va acabar el suec William Hansson amb +1.05.

"Aquí hi ha tots els cracs i el Xavi ha fet una gran feina. Això s'ha de consolidar, ho hem de continuar treballant. La cursa del Xavi és excel·lent, amb la millor nota de la seva vida" ha comentat el responsable de l'equip nacional masculí, Fred Beauviel. "Estic molt content de començar la temporada així. Ja havíem vist als entrenaments que havia fet un pas endavant tècnicament i físicament, i ho ha demostrat en carrera" ha afegit.

Antillanca i Corralco, les dues cites competitives del mes de setembre

A Sud-amèrica continuaran les curses per als equips andorrans, que continuen amb la preparació de la pretemporada. Aquest mes de setembre hi haurà dues cites més, a Xile, a més de l'argentina de Cerro Castor que es tanca aquest dissabte. Hi haurà representació andorrana a les curses xilenes d'Antillanca, que en aquest cas seran Nacionals (NC) i Nacionals Júniors (NJC). Aquí hi correran, en principi, Martí Llort i Eric Ebri, i la cita està prevista del 15 al 17 de setembre.