Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:34 H
La tenista Vicky Jiménez Kasintseva. (Foto: Arxiu ANA)

Vicky Jiménez demostra solidesa contra Paoletti (5-7 i 1-6)

Ljubljana.- No s'atura. La tenista Vicky Jiménez Kasintseva ja és als quarts de final del WTA 125k d'Eslovènia després deixar sense opcions a la italiana Matilde Paoletti (5-7 i 1-6) en menys d'una hora i mitja de partit. La tricolor ja espera a la seva pròxima rival que sortirà del duel entre la britànica Francesca Jones (número 177 del món) i la croata Petra Marcinko (número 244 del món).

El duel ha iniciat amb una disputa molt ajustada, quasi arribant al tie-break per decidir qui s'emportava el set. Jiménez ha començat amb un 2-0 avall per un 'break' i un joc al servei a favor de Paoletti. Tot i tenir dues boles per tornar-li a repetir la jugada, la número 172 del món ha pogut aixecar amb escreix un 40-15 per obrir el seu marcador. La italiana, que ha sortit a buscar la victòria, s'ha posat fàcilment al 5-1. Però, quan tot estava quasi decidit, Jiménez ha començat a girar el resultat amb un punt al servei que ha arribat fins als cinc 'deuces'. Així doncs, la tenista andorrana no ha tornat a perdre un sol joc del set pel primer 5-7.

Durant el segon set, una Paoletti ferida veia com les seves opcions s'han esvaït a mesura que ha anat passant el temps a la pista i Jiménez s'ha imposat al digital per un contundent 5-0. Per banda nacional, la jove tenista ha estat molt precisa amb el primer servei, arribant a passar el 85% d'encert i el 83% dels punts guanyats al primer. La italiana ha intentat seguir les passades de Jiménez guanyant el seu únic punt al set, que curiosament també ha estat al servei, però no ha pogut evitar el 'match-point' de la tricolor al 15-40.