|
12:24 H
Un instant del duel MoraBanc Andorra - Bàsquet Girona de la 45a Lliga Catalana. (Foto: Jonay González / FCBQ)

Primera victòria oficial de la temporada pel MoraBanc Andorra (84-61)

Tarragona.- El MoraBanc Andorra ha aconseguit la primera victòria de la temporada en el partit inicial de la 45a Lliga Catalana contra el Bàsquet Girona (84-61). El combinat dirigit per Natxo Lezkano ha anat de menys a més en un duel on els gironins han intentat escurçar el marcador fins al darrer segon.

L'inici de partit ha estat marcat per un duel entre Jerrick Harding i Yves Pons per veure qui encertava més cistelles. Amb tot, l'equip entrenat pel grec Fotis Katsikaris ha sabut aprofitar les errades del rival per posar-se amb vuit de diferència al marcador. Durant l'intent de retornar a entrar a pista, els tricolors han pogut remeiar el parcial d'11-17 del primer quart, aprofitant cada oportunitat com si fos la darrera. Les primeres tasques de Sekou Doumbouya han estat completades amb èxit, aspecte que ha provocat un canvi de rumb en la dinàmica del MoraBanc. Ràpidament, han capgirat el marcador al 34-33 instants abans del descans.

La represa ha estat tot un carrusel d'emocions. Amb un 36-33 a favor, el club tricolor ha aguantat molt bé la pressió generada pel Bàsquet Girona durant els primers minuts del quart. Doumbouya i Evans II han estat els grans protagonistes amb cistelles, bons rebots i exercint com a directors del joc. Això sí, Fotis Katsikaris no ha permès una distància més llarga del previst, obligant el seu equip a encertar set punts seguits pel 56-48. Després del temps mort de Lezkano en els darrers segons del 3Q, on el de Portugalete ha demanat més ritme en les sortides, l'inici dels últims 10 minuts han estat de domini andorrà. A partir del 59-48, els tricolors no han tornat a deixar-se anar el resultat per acabar amb el 84-61 definitiu.

El pròxim repte serà dijous a les 21 hores, on s'enfrontaran a l'FC Barcelona de l'exentrenador tricolor Joan Peñarroya. Cal recordar que, en cas d'aconseguir la victòria, accedirien automàticament a la final de diumenge.