Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:46 H
La patinadora Brenda Luque i l'entrenador Xavier Orrit als World Roller Games d'Itàlia. (Foto: FAP)

Barbeitos acaba 7è al programa curt de patinatge artístic dels World Roller Games

Rimini.- El patinatge ha encetat la tercera jornada als World Roller Games que s'estan celebrant a Rimini (Itàlia) i, amb ella, s'ha dut a terme la participació dels patinadors nacionals júniors Brenda Luque i Èric Barbeitos, que han quedat en 22è i 7è lloc, respectivament.

Barbeitos ha estat el penúltim a sortir de tots els participants del programa curt, però ha estat el millor posicionat dels andorrans. Amb una rutina molt tècnica, ha pogut salvar un triple àxel i un triple loop on ha perdut l'equilibri sense arribar a caure. Els jocs de peus i la resta dels moviments els ha fet sense cap mena de desconcentració per les errades anteriors. Tanmateix, no ha pogut evitar la caiguda en el doble àxel. El patinador ha puntuat un 49.39 (34.76 de dificultat tècnica, 16.63 en components i menys dos punts de deduccions) que l'ha col·locat en una 6a posició provisional.

A +52.9 punts del primer classificat, l'espanyol Guillermo Gómez Correas (102.29), Barbeitos s'ha fet amb la 7a posició i quedant al top 10 del programa curt júnior masculí.

Per la seva part, Luque ha sortit en la tercera posició del quart grup, la tricolor ha iniciat molt bé la seva rutina, on havia de puntuar més de 49.41 per assolir la primera posició provisional. Però una errada en el primer doble àxel l'ha fet perdre la concentració. Amb tot, només ha tornat a fallar en una pirueta que no l'ha comptat cap punt per una pèrdua d'equilibri. Així doncs, ha acabat amb una puntuació total de 31.72 (16.53 de dificultat tècnica, 16.19 en components i menys un punt de deduccions) que l'ha situat en una 11a posició provisional. "Estic molt contenta del resultat i de la feina feta, ho he gaudit molt" ha declarat la patinadora.

Finalment, Luque ha acabat en la 22a posició de 34, a +61.26 punts de diferència de la guanyadora, la portuguesa Madalena Rodrigues Costa (92.98).