Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:48 H
Un instant de la Copa de Catalunya d'escalada en bloc. (Foto: Oriol Taulats / FAM)

La FAM s'emporta dues medalles al Campionat de Catalunya d'escalada en bloc

Andorra la Vella.- El Sharma Climbing de Gavà (Barcelona) ha acollit el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya d'escalada en bloc on van participar onze escaladors nacionals de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), certificant així el bon moment de la federació. La tercera prova de la Copa Catalana ha deixat grans resultats com els podis de Mia i Nicolau Taulats, que han assolit una segona (U12) i tercera posició (U14), respectivament.

Per la seva banda, Laia Taulats ha estat cinquena en la categoria femenina absoluta, mentre que Noam Goldin ha estat 15è en la masculina. A l'U14, Judit Esteban ha estat 12a, mentre que Janna March i Jan Majoral han estat 18ns. En la categoria sots-16, han participat Pol Sargatal (22è) i Ona Fernández (9a), i a la U18, Jan Fondevila ha assolit una meritoria 7a posició. Finalment, Oriol Taulats ha estat 9è en veterà.

Però a banda dels resultats de la prova, les classificacions acumulades de les tres proves de la Copa Catalana mostren com Nicolau Taulats ocupa la primera posició a la categoria U14; Mia Taulats és segona a la categoria U12, Laia Taulats ocupa el quart lloc a la categoria absoluta femenina i Oriol Taulats, cinquè en la de veterans. La resta d'escaladors de la FAM, Jan Majoral, està en 13a posició; Sargatal, 35è; Fondevila, 17è; i Goldin, 12è. Pel que fa a la categoria femenina, Esteban és 9a; Maissane Poulain i Fernández ocupen el 12è i el 21è lloc, respectivament.