Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:30 H
Un moment del duel Mèxic - Andorra d'hoquei patins U19. (Foto: Novara Rink Hoquei - WRG Itàlia 2024)

Victòria contra Mèxic per obtenir el '50% de la feina feta' (3-14)

Novara.- "Tenim el 50% de la feina feta i ara intentarem cercar dues victòries més". Així ho ha declarat l'entrenador de la Selecció d'hoquei patins U19, Manel Rubio, després de la victòria per 3-14 contra Mèxic. En aquesta segona jornada de competició mundial, l'equip desplaçat a Itàlia pels World Roller Games ha tornat a sumar de tres després de la gran victòria de diumenge contra Nova Zelanda (19-0), tot i que en el duel d'aquest dilluns han sortit amb una confiança que li ha donat un avantatge momentani a Mèxic per 3-1.

"Hem sortit tous, massa confiats pel resultat de diumenge que ha provocat una relaxació en els jugadors" ha incidit Rubio. En aquest sentit, s'ho prenen com un toc d'atenció pels pròxims duels, on han de ser conscients que estan en uns jocs mundials i "no podem abaixar la guàrdia en cap moment". L'empat ha arribat d'hora i, a partir d'aquest moment, els andorrans no han permès que els mexicans sumessin més gols. "Ens ha costat entrar, però després ens hem apoderat del ritme de partit, fet que ens ha permès imposar la nostra manera de jugar".

Els tricolors estan contents de romandre com a líders de grup amb un 'goal average' positiu que els afavoriria en qualsevol empat. "Volem continuar creixent i millorant" ha revelat Rubio. Ara, l'equip gaudirà d'una jornada de descans abans d'enfrontar-se a la Xina Taipei, un conjunt que té moltes individualitats, però li manca l'esperit d'equip, segons ha pogut analitzar l'entrenador. "La clau està a ser un bloc, anar tots a la una més que mai" ha conclòs. El partit està programat per dijous a les 18 hores.