Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:48 H
Un instant de l'entrenament de la Selecció absoluta a Gibraltar. (Foto: FAF)

Gibraltar, el darrer rival abans de la Nations League

Andorra la Vella.- La Selecció absoluta dirigida per Koldo Álvarez de Eulate disputarà aquest dimecres (18 hores, Europa Sports Complex) l'últim partit amistós abans de l'inici de la UEFA Nations League 2024 - 2025. Els tricolors intentaran cercar la victòria davant un rival que és molt similar a ells, Gibraltar per tancar amb bones sensacions la sèrie d'amistosos que van iniciar el passat mes de juny contra la Selecció espanyola. "L'equip ja fet molt bones fases, ha millorat molt durant els darrers anys i, tot i no haver sumat en la fase de classificació i els 'qualifiers', s'han fet bons partits" ha valorat.

Encara que siguin dues seleccions similars, Álvarez de Eulate ha incidit que "cadascú té els seus punts diferencials", destacant la presència de jugadors com Liam Walker, James Scanlon o Tjay de Barr. "Marquen la diferència i nosaltres estem intentant treure aquest tipus de jugadors" ha revelat. Tant Andorra com Gibraltar tenen clar que és un partit amistós, però saben que han de competir com si fos un oficial perquè "entre seleccions petites no hi ha amistosos".

Pel que fa a la Nations League, el de Vitòria-Gasteiz ha declarat que no es pot subestimar a cap equip, fet que s'ha demostrat en les darreres edicions de la competició. "Sabent de la dificultat i la diferència dels dos grups, Moldàvia i Malta són dos equips que actualment poden ser superiors als altres, però és una competició que dona per competir molt més de tu a tu que en altres" ha pogut analitzar, respecte al grup dels britànics, emparellats amb San Marino i Liechtenstein.

A la banqueta coincideixen amb la mentalitat del míster. "Hem d'intentar guanyar mínimament. Darrere de tots els partits amistosos hi ha la voluntat de competir i guanyar" ha declarat el migcampista Marc Pujol. Davant una pregunta de la premsa sobre el que podria significar una victòria abans de la competició continental, el capità ha mencionat que seria el punt final per agafar confiança i encetar els duels de la millor manera possible.