Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:50 H
La corredora Ariadna Fenés. (Foto: FAM)

La FAM posa rumb als Skyrunning World Championships de Sòria

Andorra la Vella.- Els Skyrunning World Championships 2024, que se celebraran del 6 al 8 de setembre a Urbión (Sòria), comptarà amb la presència de vuit corredors nacionals. Així doncs, Ariadna Fenés, Marc Gasa, Arnau Soldevila, Magalí Salomon, Irineu Esteve, Sabrina Solana, Samuel Ponce i Lluís Sanvicente han estat els escollits per participar en els campionats mundials que es disputaran entre Covaleda, Ágreda, Aldehuela de Ágreda, i Vinuesa, i on disputaran les proves de Vertical Race, Sky i Sky Ultra.

"Són pocs dies de recuperació, la veritat, però les sensacions són bones" ha mencionat Solana, afegint que esperen obtenir bons resultats a la cita. Per la seva part, Ponce i Sanvicente, que competiran a l'Sky Ultra, han esmentat que l'objectiu és agafar experiència i gaudir de la prova. "Vaig una mica sense saber com anirà la prova, però sabem que no serà fàcil perquè són uns Campionats del Món" ha revelat Sanvicente. Pel que fa a la Vertical Race i l'Sky, Fenés espera poder gaudir dels mundials i sumar experiència, sempre amb la mentalitat de "poder lluitar-ho al màxim".

El calendari dels tricolors donarà el tret de sortida divendres 6 amb la Vertical Race (4,8 quilòmetres i més de 10.500 metres de desnivell) amb Fenés i Salomon en categoria femenina (sortida a les 10.30 hores), i Soldevila i Esteve a la masculina (sortida a les 10.50 hores). Per dissabte, està programada la SkyUltra (70 quilòmetres i més de 4.350 metres de desnivell) amb Solana, Sanvicente i Ponce (7 hores). Finalment, la darrera prova (Sky amb 37 quilòmetres i més de 2.540 metres de desnivell) es disputarà diumenge 8 amb la presència de Fenés, Salomón i Gasa (8.30 hores).