Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:39 H
Els patinadors de la Federació Andorrana de Patinatge (FAP) Brenda Luque, Èric Barbeitos i Jana Galabert. (Foto: Arxiu ANA)

Els World Roller Games comptaran amb la presència de 23 esportistes andorrans

Andorra la Vella.- Un total de 23 esportistes representaran a Andorra als World Roller Games que se celebraran a Novara i Rimini (Itàlia) del 6 al 21 de setembre. La Federació Andorrana de Patinatge (FAP) participarà en l'hoquei patins (Rimini) amb la Selecció sub-19, la qual estarà encapçalada pel seleccionador Manel Rubio, i amb l'equip nacional de patinatge artístic que comptarà amb la presència d'Èric Barbeitos, Brenda Luque i Jana Galabert, acompanyats de l'entrenador Xavier Orrit. Tots ells viatjaran el pròxim divendres 6.

Pel que fa a la Selecció absoluta d'hoquei patins, els de Jordi Garcia posaran rumb al país de la bota a partir de dissabte 14, on també tindran l'oportunitat de representar la tricolor en aquests jocs mundials. Finalment, la presidenta de la FAP, Carme Santamaria, estarà a Itàlia a partir de dimecres, on assistirà al Congrés de World Skate que es fa cada quatre anys.