Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:46 H
Un instant de les classificatòries de la categoria elit. (Foto: Grandvalira Resorts)

Arnau Graslaub es classifica per a la final del descens dels Campionats del Món

Pal.- El pilot andorrà Arnau Graslaub s'ha classificat en el 78è lloc a les classificatòries de descens de la categoria elit del Campionat del Món de BTT 2024 i, per tant, podrà disputar la final programada per dissabte a l'estació de Pal Arinsal. Segons esmenten en un comunicat emès per la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC), el del Principat ha patit més del previst a causa d'una molèstia en el braç que es va fer durant l'entrenament que li ha impedit estar al 100% de les condicions a la baixada. Malgrat tot, compleix el gran objectiu que era ficar-se entre els 80 millors 'descenders' del món.

Graslaub ha sortit en 13è lloc dels 97 corredors que han fet el descens, i fins al final, ha estat emocionant per saber si entrava dintre dels 80 primers que eren les posicions que donaven accés a la final. Amb un temps de 2:58:901, el corredor nacional ha aconseguit la classificació per dissabte per davant del xilè Benjamin Corral i l'irlandès Niall Clerkin. "Estic content per classificar-me per la final" ha declarat el rider, que ha valorat positivament la classificació amb les molèsties. "Intentaré recuperar el màxim per estar en les millors condicions dissabte a la final" ha conclòs.

Pel que fa a la categoria, el gran favorit i líder de la classificació de les World Series, Loïc Bruni, ha estat el més ràpid amb un registre de 2'39''700, fent una clara declaració d'intensions de cara a la final. El francès i resident a Andorra ha estat seguit pel nord-americà, Ryan Pinkerton (+2''139), i el britànic, Danny Hart (+2''374), segon i tercer respectivament. En la classificatòria femenina, la francesa Myriam Nicole ha assolit el millor registre (3'03''286), seguida de la britànica Tahnee Seagrave (+3''189) i la màxima favorita vigent campiona del món, l'austríaca Valentina Höll (+5''465).