Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:32 H
L'equip masculí i femení de la FAE durant els últims entrenaments a Corralco (Xile). (Foto: FAE)

La FAE enceta les competicions de pretemporada a Xile

Andorra la Vella.- Els equips nacionals masculí i femení de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) han tornat a esquiar a Corralco (Xile) després de les setmanes estiuenques de preparació física a les instal·lacions del Centre de Tecnificació d'Ordino. Els primers dies d'entrenaments al país sud-americà, on s'han trobat amb unes bones condicions meteorològiques, han anat bé per posar en acció la 'maquinària'.

Les curses donaran el tret de sortida durant aquest cap de setmana a dues regions diferents del país, concretament al Colorado i la Parva. Per dissabte 31, Àlex Rius, Xavi Cornella, Carla Mijares i Íria Caminal en gegant (el Colorado) i, posteriorment, l'eslàlom (la Parva, 1 de setembre). Per la seva part, Pere Cornella i Jordina Caminal correran en supergegant i descens a la Parva, a partir del 2 de setembre.

Pròxima parada: Ushuaia

Després de les competicions a Xile, els equips encetaran entrenaments a Ushuaia (Argentina) amb els equips italians, francesos i espanyols. En acabar, tornaran a Corralco per continuar agafant forma en condicions més dures. "Els atletes estan més preparats que mai", assegura el responsable tècnic de l'equip nacional masculí, Fred Beauviel. Finalment, ha conclòs esmentat que el programa "està pensat per optimitzar les condicions de neu mantenint la mateixa quantitat de dies d'esquí que les temporades anteriors".