Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:37 H
Xavi Jové i Roger Turné, a la Swiss Epic. (Foto: FAC)

Una punxada impedeix Turné i Jové acabar entre els 15 primers

Andorra la Vella.- Una avaria tècnica, entre els quilòmetres 37 i 40, on han perdut més de vuit minuts en punxar una roda i haver d'anar punxats gairebé quatre quilòmetres fins a la zona tècnica, ha impedit que l'equip de la Federació Andorrana de Ciclisme, amb Xavi Jové i Roger Turné acabessin de completar una etapa que havia començat molt bé a la Swiss Epic.

Els andorrans tenien entre cella i cella poder ficar-se entre els quinze primers, i durant molts quilòmetres de la quarta etapa ho han aconseguit, fins a la punxada. El recorregut els hi era favorable. Un total de 3.350 metres de desnivell negatius quan els del Principat són especialistes en baixades tècniques ho permetia.

Malgrat tot, han aconseguit una 23a posició."Una etapa amb molta baixada, hem tingut un problema mecànic en punxar, però l'hem arreglat ràpidament. Diria que avui ha estat la millor etapa de totes per a nosaltres", ha valorat Turné. Per la seva part, Jové explicava que "ha estat una etapa duríssima amb unes rampes molt dures i les baixades brutals. Llàstima d'aquesta avaria perquè anàvem a buscar el top-15".

La cinquena i darrera etapa tindrà una distància de 62 quilòmetres. Anirà de Davos a Chur, amb un desnivell positiu i negatiu de 2.450 metres.