Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:28 H
Un moment del partit entre la UE Santa Coloma i el Víkingur. (Foto: UE Santa Coloma)

La UE Santa Coloma s'acomiada d'Europa després d'haver fet història

Andorra la Vella.- La derrota de la UE Santa Coloma contra el Víkingur per 5 a 0 significa l'adeu del club colomenc a Europa. Després d'haver aconseguit la classificació per a la segona fase de la UEFA Champions League en eliminar el Ballkani, de perdre contra el Midtjylland i d'arribar a la tercera ronda de la UEFA Europa League, on van caure eliminats contra l'RFS letó i al play-off de la UEFA Conference, la UE Santa Coloma, que ha fet història, s'acomiada de la competició europea en un partit en què el domini va ser clar del Víkingur.

La UE Santa Coloma va haver de fer front a un partit en què des del minut 41, per vermella directa de Christian García va haver de jugar amb deu jugadors i en què hi va haver tres penals en contra amb dos fallats i un anotat.

"Han estat molt superiors des del primer minut. No ens esperàvem una expulsió tan aviat que no s'acostuma a veure en partits d'elit. Ho hem patit moltíssim i la inferioritat numèrica ens ha fet molt de mal, però no ens rendim perquè som la UE Santa Coloma", va valorar el tècnic de la UE Santa Coloma, Boris Antón, en acabar el matx.