|
12:27 H
El Rangers va caure contra el Titograd. (Foto: Rangers)

Derrota del Rangers en l'estrena a la UEFA Champions League

El Ranger's s'ha estrenat a la ronda preliminar de la UEFA Champions League amb derrota (4-2). Si bé va començar el partit guanyant, va acabar caient contra el KMF Titograd en un duel disputat a Macedònia.

Els d’Aitor García es van avançar al minut 11 amb un gol en pròpia meta d’Adnan Kalajdzic. Abans del descans va arribar la reacció del Titograd amb un gol d’Spasojevic, i a poc abans de finalitzar la priemra part va tornar a marcar Markovic. A la represa, els montenegrins van marcar dos gols més un de Delic i un altre de Markovic i el Ranger encara va aconseguir fer u  darrer gol de Pol Porcel. “Hem fet una primera part espectacular i estic molt orgullós dels meus jugadors contra un rival que té nivell de segona B espanyola. Al segon temps, ens han apretat molt”, va explicar el tècnic en finalitzar el partit. Aquest dijous el Rnager es veurà les cares amb el Forca.