Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:31 H
Xavi Jové i Roger Turné en un moment de la segona etapa de la Swiss Epic. (Foto: FAC)

Jové i Turné acaben 22ns en la segona etapa de la Swiss Epic

Andorra la Vella.- Si la primera etapa de la Swiss Epic va ser bona per l’equip de la Federació Andorrana de Ciclisme format per Xavi Jové i Roger Turné, la segona amb un total de 76 quilòmetres ha estat encara millor, en finalitzar 22ns amb un temps de 4:02:46 a 19.52 dels guanyadors. Tot i trobar-se, de nou, un tap al principi, aquest no ha afectat tant com va passar ahir, i la parella del Principat han pogut imprimir un bon ritme en aquesta segona etapa. Rodant moltes vegades amb els grups capdavanter Jové i Turné han tornat a demostrar que s’entenen molt bé i el seu treball en equip els hi dona bons resultats.

Novament s’han trobat amb uns paisatges de somni, aquest cop, amb un recorregut que ha arribat a coronar l’Scaletta Pass de 2.606 metres, en els darrers 20 quilòmetres de l’etapa que ha fet que els equips ho hagin donat tot. El descens des del cim fins a la meta ha estat vertiginós, però de nou els corredors de la FAC han mostrat tenir una molt bona tècnica de descens.

"Hem apretat a la primera pujada per intentar estar al davant, ja des del començament, cosa que hem aconseguit", explicava
només acabar la prova Roger Turné. “Hem anat amb un grup capdavanter durant molta estona, tot i tornar a agafar una mica de tap, que aquest cop no ens ha afectat molt”, afegia per la seva banda Xavi Jové.

La tercera etapa tindrà un total de 64 quilòmetres i anirà de Davos a Davos, amb un desnivell positiu de 2.100 metres i un desnivell negatiu de 2.100.