Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:42 H
Jové i Turné moments abans de l'inici de la primera etapa de la Swiss Epic. (Foto: FAC)

Jové i Turné signen una 30a posició en el debut a la Swiss Epic

Andorra la Vella.- Primera etapa finalitzada per l’equip de la FAC format per Xavi Jové i Roger Turné en la Swiss Epic. Els ciclistes han anat de menys a més durant els 75 quilòmetres que formava la jornada inaugural de la prova. El bon ritme que han pogut aconseguir durant la segona part del recorregut ha fet que els andorrans hagin creuat la línia d’arribada de La Punt en una més que meritòria 30a plaça.

Al finalitzar la jornada, els dos 'bikers' explicaven que “ha estat espectacular aquesta primera etapa, amb uns paisatges brutal”. Jové afegia que “al principi hem trobat un tap a la primera baixada cosa que ens ha obligat a anar molta estona a peu, però després ja hem pogut anar al nostre ritme. Per ser el primer dia, era una etapa llarga i dura i les baixades eren espectaculars”. “Hem tingut bones sensacions els dos i demà esperem seguir”, afegia Turné per la seva banda.

La segona etapa tindrà un total de 76 quilòmetres i anirà de La Punt fins a Davos, amb un desnivell positiu de 2.400 m i un desnivell negatiu de 2.550 m.